FLASH PROMO: -20% for all products, except sale. Use code: PROMO20

T-shirts

Display: 1-24 from 83 products

 Filters

Tricouri bărbați - Articole vestimentare simple și practice

 

Tricouri bărbați marca UFit reprezintă articolele vestimentare pe care le vei întâlni cu siguranță în orice garderobă. Sunt simple, practice și versatile. Astfel, cu un singur tricou poți alcătui o multitudine de ținute pentru diverse ocazii.

Hainele pe care le achiziționezi trebuie să ți se potrivească și să-ți pună în evidență atuurile. Astfel, urmărește următoarele criterii și nu-ți irosi banii pe articole nepotrivite ție și stilului tău:
 

● Măsura tricoului este foarte importantă. Ideal este să nu fie nici prea larg, dar nici prea strâmt, iar lungimea trebuie să fie potrivită. Cum îți dai seama care este lungimea potrivită? Tricoul trebuie să poată fi băgat în pantaloni cu ușurință.
 

● Trăsăturile fiecărei persoane sunt puse în valoare de anumite culori. De exemplu, unora li se potrivesc tonurile reci, în timp de unora li se potrivesc tonurile pastelate. Analizează-ți garderoba și stabilește care sunt nuanțele care-ți vin cel mai bine. Apoi, îți poți achiziționa tricouri bărbați de firmă.
 

● Investește în articole vestimentare fabricate din materiale calitative și durabile. Materialele naturale sunt mult mai ușor de întreținut și-ți asigură confortul. Tricouri bărbați bumbac pot fi purtate zi de zi.
 

● Modelele și stilurile tricourilor diferă. În funcție de preferințe și trăsăturile fizice, alege-ți favoritele și alcătuiește ținute creative! De exemplu, un tricou cu gulerul în V este potrivit bărbaților scunzi, el având un efect de alungire.
 

● În funcție de ocazie și articolele vestimentare ce alcătuiesc ținuta vor fi alese diferit. Un tricou simplu, asortat în mod corespunzător va constitui o ținută potrivită pentru birou. Pe de altă parte, tricourile cu imprimeuri sunt indicate pentru situații neoficiale, cum ar fi ieșitul cu prietenii la o plimbare.
 

Creează ținute reușite cu articole vestimentare calitative și potrivite stilului și ocaziei purtării! Până și un tricou ales greșit îți poate ruina ținuta. Atenția la detalii și bunul gust sunt calități cheie în obținerea rezultatelor ce întorc privi!
 

Cum asortăm tricouri bărbați?

 

Cu tricouri bărbați simple poți obține o gamă variată de ținute cu ușurință. Sunt elemente vestimentare ce pot fi asortate cu aproape orice, de la pantaloni de trening până la pantaloni de stofă. Pe de altă parte, tricourile cu imprimeu corespund numai anumitor ocazii și trebuie combinate cu grijă.
 

Așadar, cum asortezi un tricou bărbați de firmă?

 

● Stilul casual este destul de ușor de abordat dacă dorești să creezi o ținută care să aibă în componență un tricou. În combinație cu o pereche de pantaloni din denim sau din material textil vei obține un rezultat confortabil și la modă. Pentru încălțăminte poți opta pentru o pereche de adidași simpli. Astfel, vei merge la sigur și nu vei da greș cu ținuta!
 

● Pentru birou poți asorta un sacou și o pereche de pantaloni de stofă unui tricou simplu. Astfel, nu vei fi îmbrăcat prea elegant. O cămașă poate deveni incomodă atunci când petreci opt ore la birou. În picioare poți adăuga o pereche de adidași simpli sau o pereche de mocasini, în funcție de gusturi.
 

● Un tricou și un set trening formează o ținută sport potrivită pentru mersul la sală sau la alergat. De asemenea, dacă este prea cald pentru hanorac poți purta tricoul doar cu pantaloni de trening. Poți completa ținuta cu o pereche de adidași comozi și potriviți pentru activitatea sportivă desfășurată.
 

Nu ezita să adaugi accesorii! O ținută casual poate fi completată în mod armonios cu o pereche de ochelari de soare sau bijuterii. La capitolul bijuterii, orice mix poate fi utilizat, atâta timp cât este ales cu stil și bun gust. Evită supraîncărcarea ținutei!
 

De asemenea, ținutei sport îi poți adăuga o șapcă sau accesorii ce se potrivesc stilului. Un ceas sport sau un smartwatch sunt doar câteva sugestii pe care le poți aborda.

Customer Support Monday - Friday 09:00 - 16:00 GTM+2h

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!