T-shirts and Tops

Display: 1-24 from 27 products

 Filters
T-shirts and Tops - Top Vesper Living Coral
-50%

Top Vesper Living Coral

40,04 EUR 20,02 EUR
T-shirts and Tops - Top Vesper Rose Quartz
-50%

Top Vesper Rose Quartz

40,04 EUR 20,02 EUR
T-shirts and Tops - Bra Opera Living Coral
-30%

Bra Opera Living Coral

27,97 EUR 19,58 EUR
T-shirts and Tops - Bra Opera Warm Taupe
-30%

Bra Opera Warm Taupe

27,97 EUR 19,58 EUR
T-shirts and Tops - Top Vesper Warm Taupe
-50%

Top Vesper Warm Taupe

40,04 EUR 20,02 EUR
T-shirts and Tops - T-shirt Crop Top printed Black
-30%
T-shirts and Tops - Top Vesper Black
-50%

Top Vesper Black

40,04 EUR 20,02 EUR
T-shirts and Tops - Top Vesper Off White
-50%

Top Vesper Off White

40,04 EUR 20,02 EUR
T-shirts and Tops - Top Vesper Papaya
-50%

Top Vesper Papaya

40,04 EUR 20,02 EUR
T-shirts and Tops - T-shirt Crop Top printed White
-30%
T-shirts and Tops - Bra Opera Violet
-30%

Bra Opera Violet

27,97 EUR 19,58 EUR
T-shirts and Tops - Bra Opera Black
-30%

Bra Opera Black

27,97 EUR 19,58 EUR
T-shirts and Tops - Bra Opera Brown
-30%

Bra Opera Brown

27,97 EUR 19,58 EUR
T-shirts and Tops - Bra Opera Lime Green
-30%

Bra Opera Lime Green

27,97 EUR 19,58 EUR
T-shirts and Tops - Bra Opera Off White
-30%

Bra Opera Off White

27,97 EUR 19,58 EUR

Tricouri damă - Piesa de bază în orice garderobă


UFit îți oferă o gamă variată de tricouri damă ce îți pot completa garderoba. Cu siguranță, tricoul este un articol vestimentar nelipsit din dulapul fiecărei femei. Este confortabil și îl poți asorta cu ușurință. Deși în aparență este simplu, poți obține outfituri complexe și combinații interesante.

Calitatea și durabilitatea sunt determinate de caracteristicile funcționale ale articolului vestimentar:

Bumbacul este un material natural, regăsit în compoziția articolelor vestimentare de o calitate premium, precum cele UFit. La noi găsești tricouri damă bumbac care te vor ține o viață întreagă. Investește într-o garderobă de calitate!

● În funcție de croială poți întâlni fie tricouri pe linia corpului, fie tricou oversize (care vin mai largi pe corp). Stilul tău este cel care-ți dictează alegerile, așadar optează pentru varianta care ți se potrivește cel mai bine. De exemplu, un tricou mai strâmt îți va pune în valoare formele.

● Cusăturile sunt un alt factor pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când vrei să achiziționezi un tricou de calitate. Trebuie să fie bine făcute și să nu observi firicele care se pot desprinde din articolul tău vestimentar, altfel calitatea fabricării este una îndoielnică. La UFit vei observa atenția la detalii acordată produselor.

UFit îți oferă tricouri albe și negre cu imprimeuri interesante. Tricouri damă în nonculori se asortează cu ușurință cu restul articolelor din garderobă.

● Întreținerea se face cu ușurință datorită materialelor naturale utilizate în cantități predominante. Tricouri damă bumbac pot fi spălate la temperaturi de până la 95 de grade Celsius, iar cele colorate la 60 de grade Celsius. Călcarea se face într-un mod simplu, la temperaturi înalte. Pentru a te asigura de întreținerea corectă a elementului vestimentar este recomandat să verifici eticheta.

Tricoul a devenit un articol vestimentar abordat în toate stilurile. Ceea ce contează cu adevărat este cu ce alegi să îl asortezi sau cum îl stilizezi.
 

Cum asortezi tricouri damă?


Există o mulțime de variante în care poți alege să-ți asortezi tricoul preferat. Fie că abordezi un stil clasic sau unul glam, articolul poate fi regăsit în ambele ținute. Lasă-te surprinsă de varietatea de outfituri pe care le poți crea.
 

Așadar, cum poți adapta tricoul diferitelor stiluri vestimentare?


● Poți include tricoul într-o ținută glam cu succes. Te-ai gândit vreodată să ieși din zona de confort și să transformi un element casual într-unul glam? Tricoul este articolul vestimentar ce te ajută! În combinație cu o fustă creion, una asimetrică sau chiar plisată poți obține rezultatul dorit. De asemenea, perechea de pantofi cu toc și accesoriile sunt nelipsite dintr-o astfel de ținută.

● Tricoul își face din ce în ce mai simțită prezența și în stilul clasic. Împreună cu un sacou și o pereche de pantaloni de stofă poți obține un outfit ideal pentru o zi la birou. În picioare poți opta pentru pantofi cu toc sau pentru pantofi în stil oxford. Este o alternativă relaxată și comodă, dar potrivită pentru locul de muncă.

● Stilul casual este cel în care tricoul este cel mai regăsit. Împreună cu o pereche de blugi și o pereche de adidași obții o ținută potrivită pentru o plimbare. De asemenea, poți adăuga accesorii, cum ar fi bijuteriile sau o geantă și să creezi o ținută ideală pentru a lua cina la un restaurant.

De asemenea, nu îți limita variantele doar la articole monocrome. Tricouri damă bumbac pot fi asortate și cu elemente din diferite materiale și texturi. Poți opta pentru o pereche de pantaloni din denim și o jachetă din piele. Rezultatul va fi stilat!

Cum știi ce culoare să-ți alegi tricoul? Probabil că deja ai observat cum unele culori îți fac fața să radieze, în timp ce altele parcă te fac palidă, lipsită de viață.

Există trei tipuri de subtonuri care determină ce culori ți se potrivesc: cald, rece sau neutru. Subtonurile reci vor fi avantajate de culori electrizante, în timp ce subtonurile calde vor fi puse în valoare de culori pământii.

Alege-ți hainele potrivite și obține outfituri unice!

Customer Support Monday - Friday 09:00 - 16:00 GTM+2h

0755116700 contact@ufit.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!