Shorts

Display: 1-22 from 22 products

 Filters
Shorts - Shorts In White
new
Shorts - Short Pants Stripe Black
-30%

Short Pants Stripe Black

49,72 EUR 34,81 EUR
Shorts - Short Pants Malibu Grey
-30%

Short Pants Malibu Grey

35,95 EUR 25,16 EUR
Shorts - Short Pants Malibu Off White
-30%
Shorts - Short Pants Malibu Light Beige
-30%
Shorts - Short Pants Zip Black
-30%

Short Pants Zip Black

55,72 EUR 39,00 EUR
Shorts - Short Pants with fas Navy
-30%

Short Pants with fas Navy

47,73 EUR 33,41 EUR
Shorts - Short Pants Stripe Off White
-30%
Shorts - Short Pants Regular Fit Black
-30%
Shorts - Short Pants Regular Fit Somon
-30%
Shorts - Short Pants with fas Orange
-30%

Short Pants with fas Orange

47,73 EUR 33,41 EUR
Shorts - Short Pants with fas Black
-30%

Short Pants with fas Black

47,73 EUR 33,41 EUR
Shorts - Short Pants Warm Taupe
-50%

Short Pants Warm Taupe

41,74 EUR 20,87 EUR
Shorts - Short Pants Navy
-50%

Short Pants Navy

41,74 EUR 20,87 EUR
Shorts - Short Pants Regular Yellow
-50%

Short Pants Regular Yellow

29,75 EUR 14,88 EUR
Shorts - Short Pants Dark Olive
-50%

Short Pants Dark Olive

41,74 EUR 20,87 EUR

Pantaloni scurți bărbați - Ideali pentru sezonul primăvară-vară

 

În sezonul cald nu poate să-ți lipsească din garderobă o pereche de pantaloni scurți bărbați. Reprezintă un articol vestimentar răcoros, ideal pentru zilele toride ale verii. Alege-ți perechea favorită și creează ținute interesante și neașteptate!
 

Înainte de achiziționarea oricărui articol vestimentar este recomandat să-ți analizezi garderoba și să alegi ceea ce s-ar potrivi cu piesele deja deținute. Așadar, o pereche pantaloni scurți bărbați trebuie să aibă anumite proprietăți pentru ca tu să o alegi. De asemenea, nu uita să pui calitatea pe locul întâi!
 

Cum să-ți alegi pantalonii scurți?
 

● O pereche calitativă și durabilă va fi fabricată din materiale naturale alese cu grijă. La UFit vei găsi pantaloni scurți bumbac bărbați. Astfel, vei achiziționa un articol vestimentar de care te vei putea bucura pentru o perioadă lungă de timp.
 

● Ai grijă la tipul ce croială pentru care optezi! Există perechi mai strâmte sau mai largi de pantaloni, însă recomandăm să alegi a doua variantă. Pantalonii care vin mai relaxat pe corp vor fi mult mai comozi și îți vor lăsa pielea să respire. De asemenea, nu ignora lungimea articolului vestimentar. Ideal este să îți vină maxim sub genunchi. Evită pantalonii cu lungimi incerte deoarece poate exista posibilitatea să nu te pună în valoare.
 

● Nu pierde din vedere cusăturile pieselor pe care dorești să le adaugi garderobei! Ele trebuie să fie făcute cu atenție și să fie utilizată o ață calitativă și rezistentă. UFit acordă o atenție deosebită tuturor detaliilor și încearcă să ofere clienților produse premium.
 

● Culorile ți le poți alege în funcție de preferințe și de restul articolelor vestimentare pe care le deții. Totuși, albul sau negrul se asortează mult mai ușor. Un tricou colorat în combinație cu o pereche de pantaloni scurți albi sau negri creează o ținută simplă și estetică.
 

● Întreținerea îmbrăcăminții realizate din materiale naturale se face cu ușurință. Așadar, alege pantaloni din bumbac în detrimentul celor din materiale sintetice.
 

Cum asortezi pantaloni scurți bărbați?

 

O ținută cu pantaloni scurți poate să difere foarte mult în funcție de perechea pentru care optezi. Există pantaloni scurți din stofă, denim sau material textil. UFit îți oferă pantaloni scurți bumbac bărbați cu ajutorul cărora poți obține ținute confortabile pentru vară.
 

O astfel de pereche de pantaloni este potrivită pentru o multitudine de ocazii neoficiale: mersul la o plimbare, la picnic, la plajă, la o terasă. Mai mult decât atât, pot fi o alegere potrivită chiar și pentru statul în casă. Așadar, cum asortezi o pereche de pantaloni din bumbac?
 

● Pantalonilor din material textil le poți asorta un tricou într-o culoare identică sau asemănătoare. De exemplu, poți forma o ținută reușită dintr-o pereche de pantaloni verzi și un tricou de aceeași culoare sau într-o culoare asortată, precum alb. Nu lăsa pe dinafară posibilitatea purtării unui maiou! Se poate potrivi perfect unei ținute pentru mersul la sală.
 

● Acordă o atenție deosebită șosetelor pe care le porți. Șosetele lungi pot oferi un aspect inestetic ținutei. Așadar, este ideal să recurgi la o pereche de șosete scurte într-o culoare potrivită cu restul ținutei.
 

● În ultimul rând nu uita să adaugi o pereche de încălțăminte are să-ți completeze în mod armonios restul ținutei. Pantalonilor sport li se va potrivi o pereche de adidași simpli sau cu model.
 

O borsetă sau o geantă de umăr pot eleva ținuta și îți pot oferi spații pentru depozitare în plus. De asemenea, dacă porți pantaloni scurți bărbați la alergat, îți poți achiziționa și accesorii speciale pentru tipul de activitate. Un suport pentru telefon este ideal. Astfel, nu mai trebuie să-ți faci griji că ar putea aluneca din buzunar, iar accesoriul cu siguranță nu îți va strica ținuta.
 

Poți opta pentru diverse bijuterii, precum ceasul sport sau smartwatch-ul. De asemenea, unei ținute de vară îi poți adăuga și un colier simplu, care să nu iasă în evidență.

Customer Support Monday - Friday 09:00 - 16:00 GTM+2h

0755116700 contact@ufit.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!