FLASH PROMO: -20% for all products, except sale. Use code: PROMO20

NEW

Display: 1-24 from 319 products

 Filters
NEW - Long flared jeans Blue
new

Long flared jeans Blue

65,48 EUR

Size:

XS S M L
NEW - Long flared jeans  Black
new
NEW - Long flared jeans Grey
new

Long flared jeans Grey

65,48 EUR

Size:

XS S M L

Haine damă - Îmbracă-te la modă

 

În general, femeile acordă mult mai multă atenție vestimentației comparativ cu bărbații. Astfel, o garderobă alcătuită din haine damă calitative și bine alese reprezintă visul oricărei doamne sau domnișoare pasionate de modă. De asemenea, prin selectarea atentă a pieselor pe care dorim să le achiziționăm nu ne vom mai lovi de expresia ,,Nu am cu ce să mă îmbrac!”.
 

UFit îți pregătește întotdeauna colecții în pas cu moda din care poți să-ți completezi garderoba. La noi poți găsi atât articole vestimentare, precum și accesorii pe care le poți adăuga ținutelor.
 

Haine damă și haine bărbați - Sfaturi înainte de a face noi achiziții

 

Fie că ești femeie, fie că ești bărbat, există o listă după care te-ai putea ghida data viitoare la cumpărături. Așadar, iată câteva sfaturi pe care le poți urma:
 

● Analizează-ți garderoba înainte de a-ți adăuga alte elemente - Astfel, vei evita să achiziționezi piese similare și de care nu ai nevoie cu adevărat.
 

● Selectează articole pe care vei avea cu ce să le asortezi - Oricât de frumoasă ar fi o piesă vestimentară, nu o vei purta dacă nu ai în ce ținută să o incluzi. Astfel, în timp există chiar și posibilitatea să uiți de haina respectivă. Ideal este să achiziționezi haine bărbați sau articole vestimentare pentru femei în set.
 

● Verifică să te simți comod - Acordă o mare atenție probării articolelor selectate. Încearcă să te miști, să stai jos și chiar să te apleci îmbrăcată cu noile achiziții. Dacă te simți incomod, înseamnă că ori nu ai ales mărimea potrivită, ori produsul nu se potrivește conformației tale.
 

● Trebuie să te avantajeze și să-ți pună în valoare atuurile - Este foarte important ca hainele pe care alegem să le purtăm să ne accentueze calitățile și să ni se potrivească corpului.
 

● Să se potrivească stilului tău de viață - Probabil de multe ori ai întâlnit un articol vestimentar care să-ți placă, dar pe care să nu ai unde să îl porți. Trebuie să ne achiziționăm hainele și în funcție de nevoi. Astfel, dacă ai un copil de exemplu, haine damă sport și adidașii sunt nelipsiți din garderoba ta.
 

● Să fie ușor de întreținut - Cel mai ușor este să optezi pentru haine pe care le poți spăla și călca de acasă. Este o variantă mult mai comodă și mai rapidă, ideală pentru persoanele care nu dispun de mult timp liber.
 

● Evită să faci cumpărături doar pentru că articolele sunt la reduceri - Este destul de comun să achiziționăm haine care nu ni se potrivesc neapărat, dar care prezintă reduceri semnificative. Deși ți se poate părea o investiție bună, adevărul este cu totul altul. Într-adevăr dai o sumă mică pe haina respectivă, însă riști să nu o porți niciodată. Astfel, mai bine păstrezi suma de bani și faci o alegere care să-ți placă și să ți se potrivească în totalitate.
 

Care sunt tendințele în materie de haine damă?

 

● Adaugă elemente în culoarea Very Peri - Nuanța de albastru violet este desemnată ca fiind culoarea anului 2022. Astfel, nu ai cum să dai greș prin adăugarea unui element sau alcătuirea unei ținute integrale dintr-o asemenea culoare.
 

● Ținutele monocrome albe - Capătă treptat o popularitate din ce în ce mai mare, iar ținutele sunt foarte ușor de obținut. Tot ceea ce-ți trebuie sunt articole vestimentare albe și accesoriile potrivite.
 

● Fustele mini - Poți alege să le integrezi în orice fel de ținută și să-i conferi o notă mai tinerească. De asemenea, există o multitudine de variante pentru care poți opta. UFit îți pune la dispoziție o gamă variată de haine damă din care să-ți selectezi astfel de fuste.
 

Pune-ți creativitatea la contribuție și poți obține rezultate uluitoare dacă te ghidezi după tendințe și propriile gusturi!

Customer Support Monday - Friday 09:00 - 16:00 GTM+2h

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!