EXTRA -20% for all products, except sale. Use code: SPRING20

Trening damă - cum să-l integrezi cu succes?

Trening damă - cum să-l integrezi cu succes?

Un trening damă este un set vestimentar pe care cu siguranță orice femeie îl are în garderobă. Este o alternativă ideală pentru ținutele relaxate, destinate plimbărilor, practicării activităților sportive sau mersului la cumpărături. Totuși, trebuie să acorzi atenție sporită dacă vrei ca rezultatul să fie unul armonios. În funcție de ocazie, atât treningul selectat, cât și asortarea vor fi diferite.

Așadar, care este rețeta unei ținute de succes care să includă un trening damă?

  • Alege cu grijă culorile pe care dorești să le combini. Există o multitudine de variante pentru care poți opta, selectate în funcție de gusturi și ceea ce-ți pune în valoare atuurile. De asemenea, ai la dispoziție două abordări diametral opuse: ținuta monocromă și ținuta multicoloră. Dacă preferi cea de-a doua variantă, există două criterii foarte importante după care ar trebui să te ghidezi. În primul rând, selectează culorile în funcție de roata culorilor. Îți oferă o vizualizare mai ușoară a nuanțelor care se pot asorta. De exemplul, combinația dintre roșu și portocaliu sau cea dintre albastru și verde sunt variante ideale. În al doilea rând, există o regulă a celor trei culori. Ea impune ca într-o ținută să nu fie utilizate mai mult de trei culori. De asemenea, pune accent pe cantitatea utilizată a fiecărei nuanțe în parte. Așadar, recomandat este să alegi o nuanță predominantă, una secundară și un al treilea accent de culoare.
  • Asortează cu piese vestimentare potrivite. Bluzele, tricouri damă și maiourile sunt cele mai des întâlnite alegeri. În funcție de anotimp și preferințe, poți opta pentru oricare dintre variante. De asemenea, conform regulii celor trei culori, bluza poate reprezenta culoarea secundară a ținutei. Așadar, unui trening albastru i se va potrivi o bluză sau un tricou într-o nuanță de verde.
  • Atenție de materiale! Cea mai facilă opțiune este să alegi articole vestimentare fabricate din materiale identice. De exemplu, unui trening damă din bumbac îi poți adăuga fără probleme tricouri damă din bumbac.

Cu ce poți accesoriza un trening damă?

Chiar dacă este vorba de o ținută ce are în componență un trening damă, poți adăuga cu succes și anumite accesorii. De obicei, un astfel de set vestimentar este adaptat stilului sport. Fiind vorba de o ținută sport, mixul de accesorii trebuie ales cu atenție și nu este recomandat să se facă exces.

Așadar, ce variante de accesorii poți adăuga?

  • Bijuterii - Există o multitudine de variante potrivite stilului sport pe care le poți adăuga propriei ținute. De obicei, un ceas sport sau un smartwatch sunt cele mai frecvente. Totuși, există și anumite brățări care se pot adapta, cum ar fi cele din piele.
  • Șapca sau ochelarii de soare - În zilele însorite este ideal să adăugi protecție împotriva razelor puternice ale soarelui. Așadar, o șapcă sau o pereche de ochelari de soare sunt variante potrivite. Poți selecta o șapcă în culoarea treningului, iar perechea de ochelari în funcție de ceea ce ți se potrivește. Cât despre culoarea lor, negrul este o variantă clasică și care nu se va demoda niciodată.
  • Geanta, rucsacul sau borseta - Oricare dintre cele trei variante îți oferă spațiu pentru stocare suplimentar și mult mai sigur decât buzunarul. Așadar, dacă trebuie să transporți obiecte de valoare, o geantă este obligatorie. Cum alegi varianta cea mai potrivită? Evită gențile mici și optează pentru variante oversized. Sunt mult mai potrivite unui trening damă! Culoarea o poți asorta într-un mod facil cu încălțările. Astfel, dacă optezi pentru o pereche de adidași negri, geanta sau rucsacul asortat este ideal să fie tot negru.


Oferă unicitate ținutelor tale și nu ezita să adaugi accesorii selectate cu atenție! Vei avea parte de un rezultat uimitor, care cu siguranță va întoarce priviri.

Categories

Customer Support Monday - Friday 09:00 - 16:00 GTM+2h

0755116700 contact@ufit.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!