EXTRA -20% for all products, except sale. Use code: SPRING20

Cum integrezi pantaloni trening bărbați în diverse ținute?

Cum integrezi pantaloni trening bărbați în diverse ținute?

Din ce în ce mai mulți bărbați preferă varianta unor pantaloni trening bărbați în detrimentul clasicilor blugi. Astfel, este bine să știi că îți poți adapta perechea preferată și unui stil casual! Diferite modele ale pantalonilor de trening se vor putea adapta diferitelor ținute și stiluri pe care dorești să le adopți.

Confortul sporit este principalul factor ce a contribuit la popularizarea articolelor sportive în outfit-urile de zi cu zi. Nevoia de confort este din ce în ce mai pregnantă în ziua de azi. De asemenea, libertatea de mișcare este un alt avantaj. Astfel, o pereche de pantaloni trening bărbați este ideală pentru muncă sau pentru o simplă ieșire!

Atunci când te gândești să incorporezi articolele sportive în ținutele casual, trebuie să acorzi o atenție sporită echilibrului. De preferat este să optezi pentru elemente sport stilizate. Așadar, ținuta nu presupune doar adăugarea pantalonilor pe care îi purtai la sală unei ținute casual. De asemenea, există o multitudine de modele de pantaloni de trening, fiecare potrivindu-se diverselor ocazii.

Așadar, care sunt cele mai populare tipuri de pantaloni trening bărbați?

  • Pantalonii de trening cu o lungime obișnuită și manșete elastice.
  • Pantalonii de trening drepți, fără manșete elastice.
  • Pantalonii de trening cu șnur.
  • Pantalonii de trening trei sferturi.
  • Pantalonii de trening oversized.

În funcție de varianta pe care o preferi, vei crea și ținute diferite. De exemplu, o pereche de pantaloni de trening drepți pot fi adaptați cu o mai mare ușurință ținutelor de zi cu zi. Nu este nevoie de nimic prea complicat! Pur și simplu optezi să îi combini cu un tricou bărbați simplu alb și cu o pereche de sneakerși într-o culoare similară. Vei avea parte de o ținută comodă și la modă!

De asemenea, unele perechi sunt mai avantajoase. De exemplu,l pantalonii prevăzuți cu șnur pot fi reglați cu o mai mare ușurință. Așadar, îi vei putea purta chiar dacă ai slăbit sau ai pus câteva kilograme în plus!

Ce ținute poți crea cu pantaloni trening bărbați?

Poți crea o multitudine de ținute, utilizând o pereche de pantaloni trening bărbați! Totuși, cu siguranță și tu ai întâmpinat lipsa de inspirație. Așadar, iată trei combinații inedite pe care le poți adapta propriului stil:

  • Combinația clasică pantaloni de trening și hanorac. Poți opta să achiziționezi un set, fie să-ți achiziționezi piesele vestimentare separat. Dacă alegi cea de-a doua variantă, poți crea combinații unice! Asortarea unor pantaloni trening bărbați simpli cu un hanorac cu imprimeu sau colorat este o idee simplă, dar la modă. De asemenea, poți opta să adaugi pata de culoare a ținutei prin intermediul pantalonilor! Dă-ți frâu liber creativității și vei obține rezultate uluitoare!
  • Dă o notă deosebită prin alegerea unui tricou polo. Clasica ținută formată din pantaloni trening și tricou bărbați este deja des întâlnită. Așadar, pentru a da un aer mult mai stilat și cu totul deosebit, optează pentru tricouri în stil polo. Perechea de pantaloni de trening drepți se vor integra perfect unei astfel de ținute! Cât despre culori, poți merge pe o variantă monocromă sau una multicoloră. În funcție de preferințe, alegerea culorilor poate să difere de la o persoană la alta.
  • Îți poți eleva ținuta prin adăugarea unei jachete asortate. Mai ales, vremea rece impune și o astfel de piesă vestimentară. Rezultatul pe care dorești să-l obții poate să difere, așadar și jacheta ideală reprezintă altceva pentru fiecare în parte. Totuși, în cele mai multe ținute vei putea adăuga cu succes o jachetă din piele sau din denim!

Ultima etapă a definitivării ținutei tale este adăugarea unor accesorii potrivite! Câteva dintre elementele pe care le-ai putea avea în vedere sunt: șapca, ochelarii de soare sau borseta.

Fă alegeri inspirate și îmbracă-te confortabil și cu stil în fiecare zi!

Categories

Customer Support Monday - Friday 09:00 - 16:00 GTM+2h

0755116700 contact@ufit.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!