EXTRA -20% for all products, except sale. Use code: SPRING20

Cum integrezi bluze damă ținutelor destinate plimbărilor în parc?

Cum integrezi bluze damă ținutelor destinate plimbărilor în parc?

Bluze damă reprezintă o piesă ideală pentru ținutele destinate unei plimbări în parc. Vremea călduroasă oferă prilejul de a ieși prin parcuri cât mai des. De asemenea, este momentul prielnic de a muta activitățile sportive din interior în exterior.

Pe ce trebuie să te axezi atunci când creezi o ținută pentru o astfel de ocazie? Comoditatea este cuvântul cheie după care te poți ghida în alcătuirea ținutei. Astfel, te vei bucura pe deplin de plimbare și de vremea însorită.

De asemenea, ține cont de anotimp! Tricouri damă ar putea reprezenta o alternativă mai inspirată pentru vară. Pe de altă parte, este recomandat să ai și o bluză la îndemână. Odată cu apusul soarelui este posibilă și scăderea temperaturii.

Ce tipuri de ținute poți aborda pentru o plimbare în parc?

Cele mai potrivite variante sunt reprezentate de ținutele sport sau cele casual. Avantajul hainelor sport este libertatea de mișcare crescută. Așadar, dacă dorești să practici și sport în parc, este de preferat să optezi pentru hainele potrivite activității.

Dacă dorești să abordezi un stil sport, unei bluze damă îi poți adăuga un trening complet.  De asemenea, dacă vremea îți permite, poți înlocui bluzele cu tricouri damă. Alegerea articolelor vestimentare se face în funcție de preferințe. Există o gamă variată de produse din care îți poți alege favoritele.

Poți obține ținuta casual ideală prin alegerea unei perechi de pantaloni din denim. Îți vor pune outfit-ul în evidență și îl vor transforma într-unul potrivit și pentru ieșitul la o terasă. Așadar, dacă dorești să combini cele două activități, stilul casual reprezintă soluția optimă!

Acordă atenție fiecărui detaliu pentru a obține o ținută de invidiat! Prin combinarea armonioasă a pieselor vestimentare vei avea parte de rezultatul dorit.

Ce ținute poți crea alături de bluze damă?

Cu siguranță și tu ai avut parte de una dintre zilele lipsite de inspirație vestimentară și ai ales să-ți anulezi ieșirea. Este un fenomen comun, mai ales în rândul femeilor. Așadar, venim cu trei idei de outfituri potrivite pentru ieșirile în parc:

  • Combină bluze damă cu trening și pantofi sport. Cu o astfel de ținută nu vei da greș. Pe cât de simplă pare, o poți transforma într-un outfit unic și îți poți pune amprenta personală asupra lui. Poți opta pentru o ținută monocromă sau pe o combinație ingenioasă de culori. Variantele într-o singură culoare sunt mult mai ușor de obținut și sunt ideale pentru momentele în care ești pe grabă. Cele mai comune alegeri sunt constituite din nuanțe pământii sau nonculorile negru sau alb. Pe de altă parte, ținutele pline de culoare sunt mai complexe și ies mai mult în evidență. Astfel, poți opta pentru o bluză roșie, un trening portocaliu și o pereche de adidași albi. Rezultatul va fi unul spectaculos!
  • Ținutele alcătuite din bluze damă, blugi și sneakerși sunt potrivite chiar și pentru ieșitul în oraș cu prietenii. De asemenea, dacă dorești o variantă casual pentru plimbările în parc, o astfel de combinație este ideală! Poți opta pentru o pereche de blugi boyfriend și pentru o bluză simplă sau cu imprimeu. Vei avea parte de un rezultat comod și la modă! În picioare poți opta pentru o pereche de pantofi sport într-o culoare identică bluzei. Astfel, ținuta va fi una armonioasă. De asemenea, în zilele călduroase de vară poți înlocui bluzele cu tricouri damă. Este o alegere mult mai potrivită!
  • Poți obține o ținută mult mai feminină prin adăugarea unei fuste. Bluze damă din bumbac reprezintă elemente vestimentare versatile, care pot fi asortate cu ușurință. Așadar, o fustă cu pliuri și o bluză pot alcătui ținuta ideală! De asemenea, bluza poate reprezenta elementul central al ținutei. Poți miza pe o bluză colorată, cu imprimeu sau cu o croială interesantă, în combinație cu o fustă simplă. De asemenea, este recomandat să adaugi teniși într-o culoare identică.


În funcție de preferințe și nevoi, oricare dintre ținute este o alegere inspirată pentru o plimbare în aer liber!

Categories

Customer Support Monday - Friday 09:00 - 16:00 GTM+2h

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!