HAPPY EASTER: Ai -20% reducere aplicabila la toate produsele, inclusiv cele reduse! Folosește codul: E20.

Cum poți purta un tricou în funcție de anotimp?

Cum poți purta un tricou în funcție de anotimp?

Cum poți purta un tricou în funcție de anotimp?

Tricourile, indiferent de materialul din care sunt realizate acestea, sunt un articol vestimentar care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă în niciun sezon. Tricourile sunt versatile și ele pot sta la baza a mai multe combinații vestimentare, iar pentru a veni în ajutorul tău îți prezentăm câteva idei care s-ar putea să îți fie de folos.

Primăvara: Tricouri regular și jeans

Cea mai bună combinație pentru primăvară este folosirea unui tricou, de preferat clasic sau un tricou regular, alături de o pereche de blugi. Împreună cu o jachetă din denim, cu o curea din piele naturală și o geantă de umăr, de preferat în culori cât mai vii, tricourile sunt o opțiune fabuloasă, deoarece ele fac trecerea subtilă spre schimbarea de anotimp.

Poți așadar să te bucuri de o ținută lejeră cu mânecă scurtă, sau de o ținută adaptată temperaturilor primvăratice, cu ajutorul gecii. Poți purta tricoul chiar și alături de blugi boyfriend sau mom jeans, în funcție de preferințele tale.

Vara: tricouri croped și materiale naturale

Vara este anotimpul în care ne lăsăm cuceriți de temperaturile ridicate și de mângâierea vântului, așa că și ținutele noastre ar trebui să fie inspirate de natură. Poți alege un tricou top crop în culorile verii și o pereche de pantaloni de trening din bumbac sau o pereche de pantaloni scurți.

Poți de asemenea să combini diferite tricouri chiar și cu fuste sport, creând astfel ținute casual comode, în care să te simți cât mai în largul tău.

Toamna: tricou și elemente de stofă

Toamna nu se numără doar bobocii, ci și ideile de alcătuire a ținutelor vestimentare. Toamna ai o panoplie de idei din care poți alege, pentru că o dată cu scăderea temperaturilor poți introduce o multitudine de elemente în garderoba ta. Acesta este anotimpul în care poți purta paltoane sau pardesie, jachete de sofă sau sacouri și geci de diferite tipuri (piele, piele ecologică, material textil).

Alături de toate acestea tricourile sunt o opțiune foarte bună, deoarece toamna este un sezon aflat la o confluență de temperaturi. Poți astfel să porți diferite modele de tricouri, însă cu precădere poți alege nuanțe neutre, naturale, precum cărămiziul, bejul sau maroul, nuanțe specifice anotimpului de toamnă.

Pantalonii pe care îi alegi pentru astfel de ținute pot fi casual sau eleganți, din bumbac, stofă, mătase sau chiar piele. Poți opta și pentru treninguri toamna, iar sub acestea poți alege să porți un tricou colorat, în care să te simți confortabil.

Iarna- tricou și cardigan sau poncho

Tricourile pot fi piese vestimentare cu ajutorul cărora poți construi ținute chiar și în timpul iernii, prin combinarea acestora cu cardigane de diferite dimensiuni și culori. Ca alternativă la maieuri sau bluze cu mânecă lungă poți folosi tricouri colorate, care să îți scoată ținuta din anonimat, chiar și în zilele cele mai anoste.

Tricourile îți oferă o versatilitate fără margini, dar și posibilitatea de a fi creativă în orice context. Potrivite atât pentru ținute sport, cât și pentru ținute casual- elegant, tricourile sunt alegerea perfectă în orice anotimp, astfel încât să arăți mereu cât mai bine.

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!