EASTER SALE: -30% la achizitia a cel putin 2 produse cu pret intreg. Foloseste codul EASTER30

3 motive să alegi un hanorac pentru el sau ea

3 motive să alegi un hanorac pentru el sau ea

Hanoracele sunt probabil unele dintre cele mai cunoscute articole vestimentare din toate timpurile. Cunoscute în ultimii ani majoritar pentru că au fost prezentate în ținute sport, de către rapperi și nu numai, hanoracele sunt opțiunea perfectă pentru zile răcoroase. Dacă încă nu te-ai convins de avantajele pe care le aduc aceste articole vestimentare, îți oferim 3 motive pentru care ar trebui să alegi un hanorac pentrul EL sau pentru EA.

Hanoracul este folosit pentru protecție termică

Hanoracul este o piesă vestimentară folosită în cele mai multe dintre cazuri pentru a obține un confort termic ridicat, în sezoanele răcoroase. Structura materialului, croiala și faptul că unele modele au și glugă ajută foarte mult în acest sens. Pentru zilele reci, bumbacul este o opțiune perfectă. El echilibrează temperatura corpului, permițând pielii să respire, astfel încât transpirația să fie eliminată. Este important să acorzi o atenție deosebită și densității fibrelor, pentru a vedea cât de densă este țesătura. Astfel, o greutate mai mare a produsului va însemna caracteristici termice mai bune, dar și de rezistență.

Hanoracul este folosit ca outfit ca atare

În combinație cu pantaloni de trening, hanoracul poate fi una dintre cele mai bune opțiuni în ceea ce privește ținutele sport. În prezent există o multitudine de produse din care poți alege, dar ca ținută de sine stătătoare, hanoracul trebuie să iasă în evidență. Un model de hanorac de damă precum hanoracul Easy Fit imprimat este o alegere perfectă și fabuloasă pentru o ținută glam. Tot ce trebuie să faci este să alegi un model care să te reprezinte și care să se plieze pe personalitatea ta și să construiești în jurul acestuia ținuta potrivită. 

Hanoracul înseamnă confort și mișcare

Suntem activi în fiecare zi și nu ne dorim ca hainele pe care le purtăm să ne încorseteze. Din acest punct de vedere hanoracele sunt cele mai bune opțiuni, deoarece acestea sunt ușor oversized, sunt colorate, sunt unice și ne ajută să ne mișcăm liber, fără condiționări.

În plus, pielea, cel mai mare organ al corpului, respiră, mai ales dacă vorbim despre hanorace de calitate. Astfel poți folosi hanoracul îndiferent de activitatea ta, chiar dacă îl utilizezi la plimbări, la sală, la alergări, în timpul întâlnirilor cu prietenii sau pur și simplu ca ținută de zi, indoor sau outdoor.

Materialele moderne și mixurile de materiale, cum ar fi bumbacul și poliesterul ajută la păstrarea ținutei hanoracului. Acesta nu se lărgește, nu se rupe cu ușurință, nu se decolorează, păstrându-ți aspectul normal chiar și după spălare și uscare.

Hanoracele sunt cu siguranță un mod potrivit de a te îmbrăca și de a-ți exprima propria personalitate prin vestimentație. Cu un simplu articol vestimentar te poți bucura de multiple avantaje și te poți mândri cu o ținută modernă, evergreen, care nu își va pierde farmecul niciodată.

Pentru că hanoracele sunt atât de apreciate, în prezent există nenumărate modele din care poți alege: hanorace din bumbac, fâș sau velur, cu sau fără glugă, hanorace cu fermoar sau clasice, toate aceste fiind la dispoziția ta pentru ca tu să îți poți crea singur o ținută care să te reprezinte.

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!