EASTER SALE: -30% la achizitia a cel putin 2 produse cu pret intreg. Foloseste codul EASTER30

Tricouri bărbați - cum să le incluzi în orice ținută

Tricouri bărbați - cum să le incluzi în orice ținută

Poți adapta tricouri bărbați oricărui stil vestimentar și oricărei ținute! Ele reprezintă articole vestimentare versatile, care pot fi purtate în diferite ocazii și circumstanțe. De exemplu, cu un singur tricou negru poți crea ținute sport sau chiar office.

Un tricou de calitate îți va oferi o experiență premiul la purtare. Așadar, acordă atenție atât materialelor utilizate, cât și croielii atunci când îți faci achizițiile. Optează pentru materiale naturale, cum ar fi bumbacul. Ele sunt potrivite chiar și pentru cei cu pielea sensibilă și sunt ușor de întreținut.

Există o gamă vastă de variante care îți sunt puse la dispoziție. Tricourile simple sunt ideale pentru orice ocazie. Însă, tricourile cu imprimeu sunt mult mai potrivite în situații neoficiale, de exemplu ieșitul în oraș cu prietenii.

Care sunt variantele de tricouri bărbați pentru care poți opta?

  • Tricouri simple - Pot fi adaptate cu ușurință oricărui tip de ținută. Astfel, îți poți alege culoarea favorită și poți creea o multitudine de combinații. De obicei, cel mai simplu de asortat sunt nonculorile. Însă, poți alege să adaugi și o pată de culoare prin intermediul unui tricou. Este important să ai în vedere un echilibru pentru a obține un rezultat care să te avantajeze.
  • Tricouri cu imprimeu - Cu astfel de tricouri îți poți exprima personalitatea într-un mod clar. Totuși, de preferat este să eviți stilul office dacă dorești să porți un tricou cu imprimeu. În combinație cu un sacou poate da impresia unei ținute dezorganizate și neechilibrate.
  • Tricou fără mâneci - Este o alternativă ideală pentru zilele călduroase de vară. Indicat este să optezi pentru o astfel de variantă în situații neoficiale. De exemplu, în combinație cu o pereche de pantaloni scurți bărbați poți obține o ținută ideală pentru o plimbare în parc.


Așadar, este important să acordăm importanță și alegerii tricoului!

Ce ținute ai putea creea cu tricouri bărbați?

În funcție de locația în care urmează să pleci, creează-ți o ținută ideală! Astfel, vei atrage atenția într-un mod pozitiv. Așadar, care sunt câteva idei pe care le-ai putea aborda?

  • Office - Poți alcătui cu succes o ținută office în care să incluzi și un tricou. O alegere inspirată poate fi combinarea costumului cu tricouri bărbați simple. Astfel, poți alege un costum negru, căruia să-i adaugi un tricou alb. În cele din urmă, completezi ținuta cu o pereche de espadrile potrivite - albe sau negre în cazul de față. Este o alegere ideală pentru mersul la birou sau la o întâlnire!
  • Casual - Obținerea unei ținute casual reușite este de obicei destul de simplu. Poți selecta un tricou simplu sau cu imprimeu, mulat sau oversized și să îi adaugi o pereche de blugi. Este cea mai simplă variantă pe care o poți aborda. Iar, dacă dorești să îi dai ținutei o notă de unicitate, poți adăuga o cămașă în carouri descheiată. Cât despre încălțăminte, o pereche de sneakerși într-o culoare similară tricoului este exact ceea ce-ți trebuie.
  • Sport - O ținută sport este perfectă pentru ieșirile în parc sau pentru practicarea activităților sportive. Tricoul poate fi combinat cu o pereche de pantaloni de trening sau pantaloni scurți bărbați. De asemenea, dacă vremea este mai răcoroasă poți adăuga și un hanorac cu fermoar. La încălțăminte recomandat este să alegi o variantă potrivită pentru activitatea desfășurată. Dacă dorești să alergi în parc, o pereche de adidași destinată alergatului este ideală.


Accesoriile reprezintă și ele o parte importantă a oricărei ținute. Desigur, trebuie alese în funcție de stilul vestimentar pentru care optezi. Astfel, unei ținute office sau casual îi poți adăuga un ceas sau o curea pentru a o completa. Pe când, ținutelor sport li se vor potrivi accesorii precum ceasurile sport.

Fă alegeri inspirate și obține ținute unice și potrivite oricărei ocazii!

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!