HAPPY EASTER: Ai -20% reducere aplicabila la toate produsele, inclusiv cele reduse! Folosește codul: E20.

Top ținute sport care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta!

Top ținute sport care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta!

Petrecem adesea cea mai mare parte a timpului la serviciu, astfel că adesea vestimentația este adaptată acestei cerințe. Totuși, este nevoie să ai în vedere și faptul că pentru orele extra-job și pentru weekend ai nevoie de ținute confortabile, în care să te poți relaxa și simți cât mai bine. Iată care sunt ținutele sport care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă și care te vor ajuta să arăți minunat în orice context.

Top/ maieu/ tricou și trening

Treningurile de damă sunt în prezent foarte ofertante, deoarece îți permit să construiești ținute deosebite, în care să te simți confortabil. Există o multitudine de treninguri femei din care poți alege modelele potrivite pentru tine, în funcție de forma corpului, de înălțimea ta sau de preferințele personale.

Treningurile de damă moderne pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, de la bumbac la fâș sau velur, pentru fiecare sezon în parte. De asemenea, poți alege treninguri din două piese, fie cu bluză cu fermoar, fie clasică, fie sub formă de top crop. Indiferent de alegere însă, vei putea adăuga sub bluza de trening un tricou sau un top care să te ajute să te simți confortabil.

Rochii casual

Rochiile casual sunt o opțiune perfectă pentru orice tip de eveniment de zi, fiind elemente vestimentare care te ajută să arăți minunat în orice context. Rochiile casual moderne sunt vesele și colorate, pe alocuri îndrăznețe, iar tu vei putea alege exact ceea ce ți se potrivește.

Rochiile casual pot fi mini sau midi, permițându-ți astfel o libertate de mișcare foarte mare. Pe acestea le poți accesoriza cu ajutorul încălțămintei potrivite, cum ar fi balerinii, espadrilele sau tenișii, dar și cu bijuterii sau genți sport.

Tricouri și pantaloni scurți

Deși poate părea o ținută relativ banală, în realitate există atât de multe tipuri de tricouri și pantaloni, încât  este imposibil să nu obții o ținută unică. Alege pantaloni scurți cu model sau uni și optează pentru tricouri ușor supradimensionate, pentru un plus de confort.

Ai grijă ca tricourile să fie din bumbac, pentru un plus de confort și extinde această regulă și la topurile pe care le alegi. Vei vedea că topurile moderne sunt create astfel încât să evidențieze liniile corpului, având diferite tăieturi asimetrice, perfecte pentru un look relaxat de vară.

În ceea ce privește pantalonii scurți, aceștia pot fi din jeans sau bumbac și îți vor permite o libertate mare de mișcare, indiferent de alegerile tale în materie de activități.

Jeans și tricou

Tricourile ușor supradimensionate, fie introduse în pantaloni în totalitate, fie lejer, doar cu partea din față în pantaloni și partea din spate peste aceștia, crează impresia unei ținute casual cu adevărat confortabile. Poartă tricouri supradimensionate cu jeans, pentru a defini ținute moderne, conform tendințelor actuale.

Indiferent care este stilul tău, aceste piese vestimentare nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Analizează tendințele moderne și lasă-te inspirată de acestea pentru a alege cele mai potrivite ținute și accesorii, pentru fiecare moment din viața ta.

 

 

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!