HAPPY EASTER: Ai -20% reducere aplicabila la toate produsele, inclusiv cele reduse! Folosește codul: E20.

Top ținute bărbătești perfecte pentru vară

Top ținute bărbătești perfecte pentru vară

Într-o lume majoritar a fashionistelor, adică a femeilor pasionate de modă, bărbații sunt uneori neglijați atunci când vine vorba despre sfaturi vestimentare. Deși oferta de articole vestimentare bărbătești este amplă, există prea puține informații despre felul în care bărbații pot combina anumite piese. Află din acest material tot ce trebuie să știi despre combinarea articolelor vestimentare bărbătești, pentru un look cât mai natural în timpul verii.

Tricouri și pantaloni scurți

Desigur, cu toții știm că o astfel de ținută este potrivită pentru vară, dar știai că poți purta o astfel de ținută și la birou fără a părea că ești gata să pleci în concediu? Ei bine da, însă secretul este să alegi nuanțele potrivite pentru articolele vestimentare, dar și încălțămintea și accesoriile necesare.

Pe scurt, poartă tricouri (sau cămăși) și pantaloni în nuanțe discrete, fără a ieși prea mult în evidență, optând pentru imprimeuri simple, sau chiar liniare. Poartă mocasini sau sandale speciale, care vor conferi ținutei tale un aer relaxat, dar totuși potrivit pentru job.

La polul opus, pentru o ținută de zi cu zi, poți opta pentru orice tip de tricouri bărbătești, cu pantaloni scurți din bumbac, la care poți încălța cu ușurință papuci, sandale sau adidași. Nu uita de o geantă de tip poștaș și de ochelarii de soare, pentru că vei rămâne uimit de efectul acestora asupra întregii ținute.

Tricouri și pantaloni casual

Trebuie să recunoaștem faptul că ținutele casual au schimbat în totalitate regulile jocului atunci când vine vorba despre vestimentație. În cazul ținutelor bărbătești, cu atât mai mult, deoarece bărbații puteau oscila doar între sport și elegant. La confluența dintre cele două stiluri, stilul casual aduce un plus de confort cu ajutorul pieselor vestimentare combinate, cum ar fi pantalonii semi-eleganți cu tricouri sau cămăși.

Combină așadar o cămașă cu pantaloni cu croială conică și vei vedea că stilul tău se va schimba radical, la fel și aspectul. Completează ținuta cu accesorii moderne, precum un ceas, ochelari de soare sau o borsetă și etalează-ți vestimentația în orice context dorești. 

Dincolo de pantalonii tip kino, poți opta și pentru pantaloni de trening. Aceștia îți vor oferi un plus de mobilitate, un confort sporit și o senzație perfectă de libertate în orice moment. Combină pantalonii de trening bărbătești cu tricouri colorate, de vară și poți astfel să obții un look perfect pentru zilele toride.

Trening sau hanorac și pantaloni sport

Știm cu toții că verile sunt iubite pentru serile lungi și petrecerile nonconformiste. O ținută perfectă pentru evenimente amicale, seara, o constituie treningul sau hanoracul și pantalonii sport. Pe lângă faptul că îți oferă protecție termică, aceste articole vestimentare te ajută să arăți cool și să te simți în largul tău în orice moment. Combină ținutele cu teneși sau adidași colorați și fii în ton cu tendințele moderne.

Iată că și bărbații pot opta pentru diferite combinații de articole vestimentare care, ca și în cazul femeilor, să le sublinieze trăsăturile și care să îi ajute să arate excepțional. Puțină atenție la detalii și alegerea corectă a articolelor vestimentare de calitate te pot ajuta să obții un look perfect pentru zilele de vară, care cu siguranță va atrage atenția oricui.

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!