HAPPY EASTER: Ai -20% reducere aplicabila la toate produsele, inclusiv cele reduse! Folosește codul: E20.

Top 3 ținute pentru bărbați cu care poți să fii mereu la modă

Top 3 ținute pentru bărbați cu care poți să fii mereu la modă

Ca bărbat te poți simți uneori depășit de tendințele modei, mai ales câtă vreme acestea sunt mai mult orientate spre partea feminină. Cu toate acestea însă, există o multitudine de opțiuni vestimentare și pentru bărbați, iar despre acestea discutăm în cele ce urmează.

Trening și tricou pentru un look lejer

Dacă vrei să te bucuri de o ținută casual cât mai confortabilă, atunci poți opta pentru orice modele de treninguri bărbați și tricouri, pe care să le poți asorta după culoare sau textură.

Adaugă la această ținută o pereche de teniși sau adidași confortabil și nu uita de accesoriile care pot completa într-un mod deosebit întreaga ținută.

Treningurile sunt întotdeauna o alegere vestimentară perfectă pentru evenimente casual cu prietenii sau familia, fiind o opțiune la îndemână atunci când vrei să obții un look trendy.

Pentru că treningul este prin definiție o ținută comodă, ar trebui să ai în vedere și materialele din care este realizat acesta. Aceste materiale trebuie să permită pielii să respire, iar corpului să se simtă cât mai confortabil.

Jeans și cămăși casual

Jeanșii au fost dintotdeauna preferați în ținutele bărbătești, datorită caracterului acestora deosebit de masculin. Jeansii pot fi oricând asortați cu tricouri sau maieuri, însă de asemenea aceștia se potrivesc foarte bine și în cazul ținutelor cu cămăși.

Astfel, dacă vrei să obții un look fresh și cool, atât pentru întâlniri uzuale, cât și pentru zilele petrecute la birou, jeansii sunt alegerea perfectă împreună cu o cămașă uni sau cu model, ușor cambrată. Dacă vrei să obții un efect de ținută lejeră, atunci va trebui să renunți la cămășile clasice și să optezi în loc pentru cele specifice stilului casual.

Cămașă și pantaloni scurți

Există o gamă foarte amplă de pantaloni scurți pentru care poți opta, indiferent de anotimp. Pantalonii scurți sunt o alegere perfectă pentru vară, dar și pentru zilele de primăvară sau pentru zilele călduroase de vară. Este recomandat și în acest caz să alegi pantaloni realizați din materiale naturale, care să aibă grijă de pielea ta și care să îți ofere confortul dorit.

La nevoie poți opta pentru pantaloni lungi, din bumbac sau molton, care să te ajute să te bucuri de confort chiar și în ipoteza unui pantalon lung. Cu ajutorul unor espadrile sau a unor teneși vei putea construi o ținută perfectă, care îți va fi de folos atât vara cât și toamna, atunci când temperaturile sunt mai scăzute, îndeosebi seara.

Aceste ținute ar trebui să fie întotdeauna completate de accesoriile potrivite, așa că orientează-te spre cele mai bune soluții care ți-ar putea pune ținuta în valoare. Optează pentru articole vestimentare moderne, aruncând o privire pe site-urile de profil sau peste informațiile pe care designerii le împărtășesc în mediul online.

Alege să te bucuri întotdeauna de ținute moderne, bazându-te pe elemente vestimentare relativ simple. Un trening, un tricou sau o cămașă, alese în mod corect și în concordanță cu forma corpului tău te vor ajuta să arăți minunat, indiferent de alegerea vestimentară.

 

 

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!