FLASH PROMO: -15%, pentru toate produsele cu pret intreg. Foloseste codul PROMO15

Spune-mi la ce eveniment casual mergi, ca să-ți spun ce ținută să porți!

Spune-mi la ce eveniment casual mergi, ca să-ți spun ce ținută să porți!

Ți se întâmplă adesea să nu găsești în garderobă piesele vestimentare potrivite? Sau poate ele există, dar încă nu știi exact cum le poți combina? Sau poate că nu știi ce să îmbraci la un eveniment? Ei bine, în acest material discutăm despre ce să porți atunci când participi la un eveniment casual, fără să mai spui că nu ai cu ce să te îmbraci.

Întânire cu prietenele la cafea? O rochie sport este cea mai bună opțiune!

Cu siguranță o întâlnire cu prietenele în parc, mall sau terasă nu este grevată de purtarea unor ținute extravagante și elegante. Dacă vrei totuși să fii feminină și îndrăzneață în același timp, atunci alege o rochie sport colorată, cu lungime medie, care să îți pună formele în evidență.

Rochiile sport nu pierd din vedere feminitatea, dar nici nu te obligă să porți tocuri. Alege așadas balerini, sandale sau teniși și simte-te în largul tău, arătând fabulos.

O petrecere outdoor? Stilul trendy e perfect pentru aceasta

Dacă nu vrei să ieși prea mult în evidență, dar nici să treci neobservată, atunci alege o ținută compusă din tricou și jeans. Ținuta ta va fi conlucrare perfectă de elemente, de la libertatea unui tricou ușor oversized la accentuarea liniilor corpului cu jeanși mulați, conici, care urmează forma picioarelor. Optează pentru adidași sau teneși, care să completeze ținuta și pentru o coafură lejeră, fără prea multe accesorii.

Întâlnire cu prietenul? Pantaloni scurți și tricou croped

Fiecare întâlnire cu iubitul sau prietenul se poate transforma într-o aventură. Fie că mergeți la un film, la o plimbare cu bărcuța sau la o terasă, vei avea nevoie de o ținută potrivită, care să te ajute să nu refuzi nicio invitație la distracție.

Pantalonii scurți sunt așadar o alegere înțeleaptă, iar un tricou scurt va fi o completare deosebit de feminină a întregii ținute. Opteză pentru teneși sau sandale decupate și uită de tocuri în cazul acestor întâlniri. Vei avea nevoie de libertate de mișcare, iar acestea s-ar putea să nu ți-o ofere pe deplin.

Plimbare de seară? Un hanorac te apără de frig!

Dacă îți plac plimbările lungi seara, atunci când este răcoare, ar trebui să ai mereu la îndemână un hanorac. Acesta te va proteja de frig (și de țânțari), dar va conferi în același timp ținutei tale un aer cool, perfect pentru nopțile răcoroase.

Nu uita de pantalonii de trening, de preferat din același material ca și hanoracul sau, dacă această opțiune nu te definește ca stil, alege un set de trening cu pantaloni și hanorac. Poți opta pentru orice tip de hanorac, pentru că modelele sunt variate. Poți alege hanoracele clasice cu șireturi sau pe cele cu fermoar. De asemenea, dacă vrei un aspect mai misterios, alege un hanorac cu glugă. Acesta te va proteja și de frig, dar și de ploaie, având în același timp grijă și de părul tău.

Indiferent de evenimentele la care participi sau de activitățile pe care le desfășori, există o soluție vestimentară potrivită. Acum nu mai ai niciun motiv să renunți la distracție, sub pretextul că nu ai cu ce să te îmbraci, deoarece chiar și pentru evenimente casual ai opțiuni din cele mai diverse.

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!