SPRING PROMO: -20%, pentru toate produsele cu pret intreg. Foloseste codul SPRING20

Cum să alegi tipul potrivit de pantaloni în funcție de evenimentele la care participi

Cum să alegi tipul potrivit de pantaloni în funcție de evenimentele la care participi

Dacă îți plac mai mult ținutele pe bază de pantaloni decât cele cu fuste sau rochii, atunci ar trebui să știi care sunt modelele de pantalonni disponibile pe piață și cum se folosesc acestea în funcție de evenimentele la care participi. Află din acest material care sunt cele mai apreciate tipuri de pantaloni și cum le poți integra în ținutele tale.

Pantaloni casual pentru ținute confortabile

Dacă plănuiești o escapadă în natură sau dacă ai nevoie de o ținută lejeră pentru plimbări sau ieșiri zilnice, atunci pantalonii casual sunt soluția potrivită. Poți alege pantaloni damă colorați, în nuanțe îndrăznețe, deoarece în prezent aceste tipuri de ținute sunt foarte apreciate.

În plus pantalonii moderni pun accent pe feminitate, astfel că beneficiază de un croi care urmează liniile corpului, subliniind astfel frumusețea formelor. Este important să alegi pantaloni potriviți conformației tale corporale, pentru a fi sigură că vei arăta excelent în orice moment.

Pantaloni de trening

Trebuie să recunoaștem, pantalonii de trening nu mai sunt deloc ce au fost. Purtați acum ceva vreme ca pantaloni de casă sau strict pentru sport, pantalonii de trening sunt realizați în prezent din materiale deosebit de calitative, care te ajută să îți pui în valoare formele corpului, în timp ce te simți confortabil.

Alături de un top și o bluză de trening care să se asorteze pantalonilor, această ținută va atrage atenția tuturor datorită confortului și aspectului deosebit. Pantalonii de trening îți oferă libertate de mișcare, iar avantajul major al acestora este faptul că poți găsi variante de astfel de pantaloni atât pentru vară cât și pentru sezonul rece.

Treningul poate fi folosit pentru alergări în natură, sport, exerciții la sală, plimbări cu prietenii, concerte și petreceri intime sau chiar la cursuri, ateliere sau seminarii.

Colanți

Unul dintre cele mai apreciate articole vestimentare, colanții, se potrivesc în orice sezon, câtă vreme știi cum să îmbini elementele. Colanții se pot purta ca atare sau alături de tricouri și rochii casual. În plus, în timpul iernii, colanții pot înlocui cu succes dresurile opace, groase, oferind confort termic mult mai ridicat.

Astfel, vei observa că poți purta colanți cu rochii groase sau pulovere, cu hanorace de damă, cu tricouri și veste sau în orice combinație vestimentară. Este recomandat să alegi colanții în nuanțe neutre, optând pentru bej, gri sau negru, tocmai pentru a permite o asortare discretă cu articolele vestimentare din partea superioară a corpului.

Poartă aceste ținute atunci când participi la evenimente în familie sau cu prietenii și mai puțin la evenimente formale, acolo unde există un dresscode prestabilit.

Pantaloni scurți

Potriviți atât vara, cât și toamna, cu o pereche de dresuri plasă, pantalonii scurți sunt un etalon de feminitate. Firește, depinde și de tipul materialelor folosite, deoarece există pantaloni scurți din materiale foarte fine, care se vor potrivi chiar și evenimentelor mai importante, însă cea mai mare parte a acestor articole este realizată din bumbac, molton sau lyocel, pentru un plus de confort. Pantalonii scurți sunt de asemenea ținute smart-casual, așa că îi poți purta la evenimente fără prea multe pretenții stilistice.

Pantalonii potriviți și alegerea lor în funcție de eveniment are în vedere materialele, croiala și tipul acestora, însă spcialiștii ne recomandă să luăm în calcul și aspectele care țin de forma corpului nostru sau de preferințele personale ale fiecăreia în parte.

Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0755116700 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!