EASTER SALE: -30% la achizitia a cel putin 2 produse cu pret intreg. Foloseste codul EASTER30

3 tipuri de rochii pe care le poți purta indiferent de anotimp

3 tipuri de rochii pe care le poți purta indiferent de anotimp

Rochiile au fost și sunt dintotdeauna o expresie a feminității, iar purtarea acestora se face întotdeauna cu delicatețe și rafinament, indiferent de anotimp. Pentru femei rochiile sunt mai mult decât simple articole vestimentare, sunt adevărate piese cheie în construirea unor ținute perfecte, indiferent de anotimp. Iată ce modele de rochii poți alege și cum le poți purta în funcție de temperaturile fiecărui sezon.

Rochii sport

Cele mai multe modele de rochii sunt create astfel încât să poată fi purtate în timpul sezonului cald. Rochiile sport oferă libertate de mișcare, indiferent dacă sunt mini, midi sau maxi, iar imprimeurile acestora sunt absolut delicioase.

Rochiile sport pentru vară se remarcă prin folosirea materialelor comode și eficiente din punct de vedere termic, cum ar fi bumbacul, inul sau mătasea. Fluiditatea acestor rochii evidențiază formele corpului și permit pielii să respire, pentru un grad sporit de confort.

Rochiile sport oferă și facilități speciale, cum ar fi prezența buzunarelor. Astfel, vei putea să îți pui în buzunare telefonul, cheile sau alte obiecte utile, fără a mai fi nevoită să porți o geantă. Dacă totuși vrei să porți o gentuță, rochiile sport îți permit accesorizarea cu o geantă de tip poștaș sau cu o borsetă pe care să o legi ca pe o curea în talie.

Pentru a purta rochiile sport în orice sezon, poți alege oricând o geacă tip biker, cizme și colanți, care să completeze o ținută perfectă pentru temperaturi scăzute.

Rochii casual/ smart casual

Rochiile casual sunt acele rochii pe care le poți purta deopotrivă atât în timpul liber, cât și la birou sau la unele evenimente. Realizate din materiale de calitate, și aceste rochii îți oferă confortul dorit, oferindu-ți o alternativă foarte bună la costumele clasice elegante, cu fustă și taior sau sacou.

Este important să fii atentă ce tip de încălțăminte alegi pentru acest tip de rochii, deoarece nu vei putea purta papuci sau teniși/ adidași. Va trebui să te orientezi către articole de încălțăminte de tipul sandalelor, sau balerinilor, pentru a nu duce aspectul spre zona sport.

Aceste tipuri de rochii pot fi purtate și vara, dar și spre toamnă târzie, împreună cu o maletă sau vestă din materiale mai grose. Dacă porți rochii casual iarna, nu uita că vei avea nevoie de colanți sau de dresuri groase, neutre din punct de vedere al culorii, care să evidențieze zona picioarelor.

Rochii pentru ocazii speciale

O categorie aparte de rochii, ce pot fi purtate în aproape orice sezon, sunt rochiile pentru ocazii speciale. Acestea se află la limita dintre rochiile de gală și rochiile de eveniment și sunt realizate cel mai adesea din dantelă sau voal. Ambele materiale au proprietatea de a menține corpul la o temperatură potrivită, indiferent de sezonul în care porți rochia.

Mânecile realizate din dantelă sau voal sunt suficient de transparente cât să îți permită să porți rochiile primăvara sau vara, dar și toamna sau iarna, alături de un palton elegant.

Acestea sunt tipurile de rochii pe care le poți purta indiferent de anotimp și care te vor ajuta să te simți cât mai bine în pielea ta. Alege așadar să te bucuri de feminitate, optând întotdeauna pentru rochii care să te transforme într-o apariție memorabilă.




 
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0741199800 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!