SPRING PROMO: -20%, pentru toate produsele cu pret intreg. Foloseste codul SPRING20

Treninguri Sport

Afiseaza: 1-24 din 39 produse

 Filtre
Treninguri Sport - Trening bumbac Care Green/Navy
nou
Treninguri Sport - Trening bumbac Care White/Navy
nou
Treninguri Sport - Trening bumbac Care Navy
nou

Trening bumbac Care Navy

399,00 RON

Marime:

S M L
Treninguri Sport - Trening Bumbac Veed Navy/Green
nou
Treninguri Sport - Trening Bumbac Veed Navy/White
nou
Treninguri Sport - Trening Bumbac Bron Black New
nou
Treninguri Sport - Trening Bumbac Bron Navy New
nou
Treninguri Sport - Trening Bumbac Glen Line Navy
nou
Treninguri Sport - Trening Bumbac Glen Line Black
nou
Treninguri Sport - Trening Bumbac Glen Sky Blue
nou

Trening bărbați - Cum să faci alegerea ideală?

 

Un trening bărbați este o alegere potrivită pentru momentele în care dorești să practici activități sportive. Este un set, așadar poți alege să porți articolele care îl alcătuiesc și separat în combinații creative.
 

Atunci când achiziționezi treninguri bărbați trebuie să te ghidezi și după anumite criterii:
 

● Materialul pieselor ce alcătuiesc setul este ideal să fie cât mai elastic pentru a permite o mișcare cât mai liberă în timpul activității. De asemenea, materialele naturale reprezintă un plus pe care îl poți avea în vedere. La UFit vei putea achiziționa diverse modele de trening bărbați bumbac potrivite stilului și activităților sportive pe care le practici.
 

● Urmează un ghid al mărimilor atunci când îți alegi piesele vestimentare favorite, mai ales dacă preferi cumpărăturile online. Mărimea este foarte importantă când alegi un trening. Trebuie să te miști cu ușurință, iar pielea ta să respire. Așadar, ai grijă ca produsele să nu fie nici prea largi, nici prea strâmte. O alegere nepotrivită va fi incomodă și îți va oferi un grad scăzut de confort.
 

● Croiala slim fit este la modă și-ți va oferi o experiență plăcută la purtare. Un model conic al pantalonilor este ideal și îți va pune în valoare gambele. De asemenea, buzunarele reprezintă un element care nu poate lipsi din componența pantalonilor din set. UFit pune calitatea pe primul loc și îți oferă produse atent confecționate.
 

● Sportul pe care îl practici este un alt factor care ar putea influența ceea ce reprezintă treninguri sport ideale pentru tine. De exemplu, dacă ești un fan al ciclismului este recomandat să te orientezi către un set cu o pereche de pantaloni mai strâmtă. O alegere nepotrivită îți poate afecta pedalatul.
 

● Nu în ultimul rând, ia în considerare ușurința cu care poate fi întreținut setul. Materialele naturale, precum bumbacul, sunt mai ușor de întreținut și mult mai durabile în comparație cu cele sintetice. Așadar, un trening bărbați bumbac poate reprezenta o alegere ideală.


Cu ce asortezi un trening bărbați?

 

Deși treninguri bărbați originale sunt o alternativă la care apelezi de obicei pentru practicarea activităților sportive, poți eleva ținuta prin diverse combinații. Fie că mergi la sala de fitness, la o plimbare în aer liber sau într-o drumeție, poartă-ți treningul cu stil!
 

Cum îți poți transforma ținuta într-una deosebită?

 

● Alege tricouri sau maiouri potrivite treningului pe care dorești să îl porți. Unui set într-o culoare simplă îi poți asorta cu ușurință un alt element. Este mai complicat, însă, atunci când dorești o ținută colorată. Important este să respecți regula celor trei culori, adică să nu utilizezi mai multe culori într-o singură ținută. Așadar, unui trening roșu îi poți adăuga fără nicio problemă un tricou bej și o pereche de adidași negri.
 

● Încălțămintea trebuie să se afle în armonie cu restul ținutei și să fie potrivită pentru sportul practicat. Astfel, vei avea parte de o experiență cât mai plăcută. Poți alege să adaugi o pereche de încălțăminte într-o culoare identică sau asortată, în funcție de gusturi.
 

● Nu evita să adaugi accesorii chiar dacă este vorba despre o ținută sport. Într-adevăr bijuteriile nu se potrivesc, însă poți opta pentru ceasuri sport sau smartwatch-uri. Astfel, vei adăuga un plus estetic ținutei tale și vei avea parte și de avantajele oferite. De exemplu, un smartwatch îți poate măsura cu ușurință atât kilometri parcurși atunci când alergi, cât și bătăile inimii. De asemenea, îți poți achiziționa accesorii special concepute pentru activitățile sportive practicate. Pentru alergat îți poate fi de mare ajutor un suport de telefon pe care îl poți monta pe braț.
 

O ținută reușită te poate motiva să excelezi și îți poate genera o stare de bine generală. Poartă treninguri bărbați într-un stil unic și pune-ți amprenta în orice ținută!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

0755116700 contact@ufit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!